Hvorfor besøge Bornholm?

Det er ikke svært at finde på gode argumenter for at besøge Bornholm... her er nogle af dem.

Camping på Bornholm

Nogle af de smukkest beliggende campingpladser finder du på Bornholm. Der er omkring tyve  campingpladser, vidt forskellige i standard og komfort, men ens for alle, de er omringet af en fortryllende natur.

Cykelferie på Bornholm

Mange har prøvet en cykelferie på Bornholm og en ting er ens for alle, de kommer igen og igen. Der er  over 200 km. cykelveje ad smukke stier, skovveje, amtsveje og afmærkede cykelbaner på landevejene.

Erhvervslivet på Bornholm

Bornholmske virksomheder er typisk små og mellemstore med under 20 ansatte. 16 virksomheder har mere end 50 ansatte. I de seneste år er det især unikke, lokalt producerede fødevarer, der har skabt ny omsætning og arbejdspladser. Ikke mindst har forbedrede sejltider med BornholmerFærgen, samt gunstige flyforbindelser med BornholmerFlyet.dk, skabt en langt bedre platform end tidligere.

Erhvervsturisme på Bornholm

Møder, konferencer, kurser, incentives, oplevelser, team-building og meget mere... alt det kan Bornholm byde på. Klippeøen er helt sig selv, og et ideelt sted for ethvert firma-arrangement, og er ved at udvikle sig til en foretrukken destination for konferencer og møder. Alt kan arrangeres, også teambuilding, ledertræning samt et væld af oplevelses og konferenceaktiviteter hos Action Tour Bornholm.

Feriehuse på Bornholm

Vi kan alle trænge til lidt Bornholm. Lidt afslapning, lidt nærhed, lidt ro og fred. Bornholm er sin helt egen. Her leves livet anderledes. Et sted, hvor du selv bestemmer tempoet. Hvis du vil. Der er masser af huse og hytter, men vær helst i god tid med bookningen.

Golfbaner på Bornholm

Bornholm har 3 af landets skønnest beliggende golfbaner. Rø Golfbaner er en Golfoplevelse med havudsigt hvor der bydes på hele to 18-hullers baner. Nexø Golf Klub har en 18-hullers golfbane på Bornholms sydspids. Bornholm har 3 af landets skønnest beliggende golfbaner. Rø Golfbaner er en Golfoplevelse med havudsigt hvor der bydes på hele to 18-hullers baner. Nexø Golf Klub har en 18-hullers golfbane på Bornholms sydspids. Book dit ophold på et af Bornholms hoteller og pensionater. Pak dine golfkøller og lad BornholmerFlyet.dk eller BornholmerFærgen klare transporten, og forkæl dig selv og dine venner med en fantastisk golfoplevelse.

Hoteller og pensionater på Bornholm

Bornholm har masser af overnatningsmuligheder. Hvad enten du er til lækkert hotelværelse, eller et lille hyggeligt pensionat, vil du helt sikkert finde nogte for din smag. Der findes mange alternativer, at vælge imellem - og naturligvis til enhver pengepung. Hvert år tager Bornholm imod mere end 600.000 gæster, ikke mindst takket være BornholmerFlyet.dk og BornholmerFærgen, der står for langt størstedelen af transporten til og fra øen.

Kunsthåndværk på Bornholm

Bornholm er ikke mindst kendt for vore mange kendte og ukendte kunsthåndværkere. Overalt på øen har kunsthåndværkere slået sig ned, det være sig glaspustere, kunstmalere, keramikere, billedhuggere og  designere Stort set alle kunsthåndværker fag er repræsenteret..

Lejrskoler på Bornholm

Bornholm er et af Danmarks mest populære mål for lejrskoler og med god grund! Her er både gode ting at lære, spændende ting at opleve - og perfekte rammer til at være sammen på en anden måde end i hverdagen på skolen.

Lystfiskeri på Bornholm

De færreste lystfisker entusiaster har ikke besøgt Bornholm. Det er et sandt eldorado for lystfiskere. Hvad enten du er til havørreder, laks, geder, eller hvad der ellers befinder sig af fisk  i sø og hav, så byder Bornholm på det.

Middelalderen på Bornholm

Om den bornholmske middelalder bevidner et af de mest berømte bygningsværker i Danmark, Hammershus, om den rolle Bornholm spillede i middelalderen. Omkring år 1600 havde borgen udspillet sin rolle, men havde indtil da haft en central rolle på Bornholm. Den blev opgivet i 1743, og herefter blev den plyndret for al tømmer og de sten der kunne bæres eller køres derfra.

Oplevelses og konferenceaktiviteter

Teambuilding og ledertræning. Action Tour Bornholm® er et fuldtids professionelt, og yderst velrenomeret firma, der siden 1988 har gennemført mere end 2.500 arrangementer for private og offentlige virksomheder. Firmaet har gennem årene oparbejdet stor ekspertise i afvikling af spændende, oplevelsesrige og utraditionelle arrangementer på Bornholm.

Røgerier på Bornholm

Røgede sild forbinder man altid med Bornholm. Der findes stadig røgerier i de bornholmske byer, til trods for at en del er nedlagt, er det endnu syv igangværende og veldrevne røgerier tilbage.

Skov og natur på Bornholm

Almindingen er Danmarks tredje største skov på 24 kvadratkilometer. Plantet skov, naturskov, små og store skovsøer og et pragtfuld dyreliv, finder man overalt på Bornholm. Vi har vores egne europæiske bisoner gående frit i naturen. Bornholm har alt hvad man kan ønske sig af natur og naturseværdigheder.

Strandene på Bornholm

Bornholm er især kendt for Dueodde strand med Danmarks fineste sand. Men herudover har vi 12 flotte og børnevenlige badestrande, samtidig med at de befinder sig på Danmarks solskinsø nummer et. Fra maj til august er der op mod 20 pct. flere solskinstimer end i resten af landet. Så hvis du er en vandhund, kan du glæde dig til at bade og lege på én af de mange strande, hvor sandet altid er kridhvidt.

Udflugtsmål på Bornholm

Forlystelser og udflugtsmål er der rigtig mange af på Bornholm. Man keder sig aldrig, hvad enten man er fastboende eller turist. Her er både noget for børn, bedsteforældre og far og mor, ingen kommer til at kede sig, og alle vil ønske sig tilbage de næste mange år. Der er så mange spændende seværdigheder at vælge imellem, at man efter adskillige besøg på Bornholm stadig kan finde nye, interessante udflugtsmål.

Spørgsmål om Bornholm?

Så er du meget velkommen til at skrive til os.


Click here to subscribe to this RSS feedKontakt os: be@bornholm-erhverv.dk.